ConvaTec logo
me+

Oefenstoma pakket aanvragen


Het oefenpakket helpt u bij de voorbereiding in aanloop naar de operatie. Het bevat een oefenstoma, diverse stomamaterialen en heel veel informatie. Het pakket wordt voor u op maat samengesteld.

Ter voorbereiding op uw ingreep kunt u (gratis) het oefenstoma pakket bestellen. Wij nemen uw aanvraag na ontvangst direct in behandeling, waarna u spoedig het pakketje (discreet) per post thuis zult ontvangen. Na enkele weken wordt u vrijblijvend gebeld met de vraag of wij nog iets voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen over het oefenpakket of over het gebruik van ConvaTec materialen, dan kunt u het ConvaTec service team tijdens kantooruren gratis bellen: telefoonnummer 0800-0224444 of klik hier om een bericht te sturen.

Ja, ik ontvang graag het uitgebreide oefenstoma pakketHOE WE MET UW GEGEVENS OMGAAN
Wij hechten er belang aan zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke gegevens. In onze privacyverklaring vindt u uitgebreidere informatie over de manier waarop wij met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws over onze stomaproducten, service en gratis diensten? Dan verzoeken wij u vriendelijk om hieronder aan te vinken via welke weg(en) wij contact met u mogen opnemen.

U kunt uzelf op elk moment afmelden voor deze berichten, door te bellen naar 0800-0224444 of per e-mail: info.convatec@convatec.com